Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Yağışlar Sonrası Dereyle Denize Ulaşan Kütükler Temizlendi

Yoğun yağışlar sonrasında yerlerinden sökülerek dere yoluyla Körfez’e sürüklenen ağaç parçaları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmayla temizlendi.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire...

Yayınlanma:

Yoğun yağışlar sonrasında yerlerinden sökülerek dere yoluyla Körfez’e sürüklenen ağaç parçaları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmayla temizlendi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Çevre Koruma Şube Müdürlüğü tarafından İzmit Fuarı sahiline Kullar Deresi’nden gelen kütükler temizlendi. Yoğun yağış sonrası yerlerinden sökülerek Kullar Deresi’ne karışan ve sürüklenerek denize kadar ulaşan kütükler, vinçle alınarak toplandı. Toplanan kütükler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından alınarak İZAYDAŞ’a bertaraf edilmek üzere götürüldü. Yoğun yağışlarla yerlerinden kayarak Kullar Deresi yoluyla denize kadar ulaşan kütükler ve diğer atıklar yapılan çalışmalarla toplandı.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler