Yaşar’dan Bayram Mesajı

Yaşar’dan Bayram Mesajı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kurban Bayramı sonrası ilk iş gününde mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı.
Bayramlaşmanın ardından son günlerde Kobani’deki olaylar nedeniyle meydana gelen protesto gösterilerine değinen Yaşar, “Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz. Hepimizin sağduyu ile hareket etmesi provokasyonları boşa çıkaracaktır” dedi.
Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen programa, CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin, OSİAD Başkanı Adnan Keskin, Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanları katıldı.
Çalışanlar ile tek tek bayramlaşan Yaşar bu Kurban Bayramı’nı İslam coğrafyasında yaşanan üzüntü verici olaylar nedeniyle buruk kutlandığına dikkat çekti. Yaşar, “Bu acıların en kısa sürede bitmesini diliyorum. Bu sıkıntıların bize sıçramasının önüne geçmenin tek yolu kenetlenmemizden, milletçe kol kola girmemizden geçiyor” diye konuştu.
GÜLER YÜZLÜ HİZMETTEN ÖDÜN YOK
Yenimahalle Belediyesi’nin kaynaklarını son kuruşuna kadar halk yararına kullanmaya devam edeceklerinin altını çizen Yaşar, “İlk göreve geldiğimde siz çalışma arkadaşlarımdan hemşehrilerimize güler yüz göstermenizi tembihlemiştim. Bugüne kadar güler yüzlü hizmet anlayışımızdan ödün vermeden geldik. Yenimahalleli hemşehrilerimizle aramızda bu süre zarfında samimi ve dürüst bir diyalog geliştirdik. Vatandaş belediyenin varlık amacının hizmet ve iş yapmak olduğunu biliyor biz de yorulmadan, usanmadan çalışmayı gelenekselleştirdik. Bu bağı koparmadan güler yüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.