Yeni Amasyaspor’dan Taraftara Destek Çağrisi

Yeni Amasyaspor’dan Taraftara Destek Çağrisi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup’ta mücadele eden Yeni Amasyaspor futbol takımında yöneticiler taraftara destek çağrısında bulundu.
14 takımın yer aldığı grupta yenilenen 12 Haziran Stadyumu’nda ilk kez oynadığı 4. hafta karşılaşmasında 1930 Bafraspor’u 4-1’lik skorla yenip 8 puanla liderin 1 puan gerisinde 3. sırada bulunduklarını belirten Yeni Amasyaspor 2. Başkanı Ümit Ağış, maçı izleyen 5 bin taraftara teşekkür etti.
Kulüp başkanlığını üstlenen Mustafa Ödübek’in fedakarca davranıp takıma çok sayıda oyuncu kazandırdığını, ayrıca Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir’in de kulübü imkanlar ölçüsünde desteklediğini anlatan Ümit Ağış, “Namağlup şekilde ilerliyoruz. Başkanımız, yöneticilerimiz 3. lig hedefi için büyük gayret gösteriyor. Bu yolda taraftarımıza da iş düşüyor. Futbolcularımızın primlerinin ödenmesi açısından küçük dilimlerle de olsa maddi destek bekliyoruz. Maça gelen her taraftarımız 2,5-3 TL destek verirse futbolcularımızın prim gideri sağlanabilir” diye konuştu.
Kulüp yöneticisi Tuncay Çuhadar da, Bingöl’deki hain saldırıda şehit olan iki polisten Amasyalı Başkomiser Hüseyin Hatioplu’nun anılıp, taraftarların pankart açtıklarını söyledi.