Edirne'deki Esrarengiz Cinayeti Jandarma Çözdü

Edirne'deki Esrarengiz Cinayeti Jandarma Çözdü
Edirne'nin merkezine bağlı Hıdırağa köyünde yaşayan ve yaklaşık 10 gündür kayıp olarak aranan bir kişinin cansız bedeni, jandarmanın yoğun çalışmaları sonucunda toprağa gömülü halde bulundu.

Merkeze bağlı Hıdırağa köyünde tarım aletleri tamiri yapan ve yalnız yaşayan Hamit Kır'dan haber alamayan komşuları, 19 Mart'ta jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. Jandarma ekipleri, ihbar üzerine Kır'ı arama çalışması başlattı. Kadavra ve jandarma iz takip köpekleriyle desteklenen arama çalışmaları sonucunda, dün köye yaklaşık 5 kilometre mesafedeki Küçükdöllük köyü göleti yakınında boş arazide Hamit Kır’ın cansız bedeni bulundu.

Cansız bedenin bulunduğu noktanın üzerinin koyun derileri ve çöplerle kapatıldığı görüldü. Olayla ilgili soruşturma yapan ekipler köyde bir ahırda çalışan İ.T adındaki şahsı göz altına aldı. İ.T.'nin üzerinde Hamit Kır 'ın cep telefonu çıktı. Yapılan incelemede İ.T'nin Hamit Kır'ın hesabından kendisine 500 TL gönderdiği anlaşıldı. İ.T'nin çevresine, Kır'ın kendisine "yurt dışına gidiyorum" şeklinde mesaj attığını söylediği de öğrenildi. İ.T., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İ.T.'nin ifadesinde olayla ilgisinin bulunmadığını ve cinayet işlemediğini söyledi.