Eşini Öldüren Şahıs Uyuşturucu Bağımlısı Çıktı

Eşini Öldüren Şahıs Uyuşturucu Bağımlısı Çıktı
Manisa'da yaşanan dehşet verici olayda, 24 yaşındaki Hamza Demirkıran, eşi Buse Demirkıran'ı av tüfeğiyle vurarak öldürdü ve ardından intihar etti. Dayısı, Demirkıran'ın uyuşturucu bağımlısı olduğunu iddia ederek, yetkililere seslendi. İşte, detaylar...

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, Hamza Demirkıran adlı genç, eşi Buse Demirkıran'ı av tüfeğiyle vurarak öldürdü ve ardından aynı silahla intihar etti.

Hamza Demirkıran'ın dayısı Vahdettin Cambaz, genç adamın uyuşturucu bağımlısı olduğunu iddia ederek, "Artan bu uyuşturucu belası millettin başına bela oldu. Daha çok canlar yanmadan, yetkililer buna bir çare bulsunlar. Şikayet ediyoruz, alıp içeri atmış olsalar bu olay yaşanmayacaktı." dedi.

Olay, gece saatlerinde Alaşehir ilçesinde meydana geldi. Hamza Demirkıran, evlerinde eşi Buse Demirkıran'a av tüfeğiyle ateş etti ve ardından çatı katına çıkarak intihar etti. Polis ekipleri, olay yerine geldiklerinde Buse Demirkıran'ın yatak odasında, Hamza Demirkıran'ın ise çatı katında kanlar içinde bulunduğunu tespit etti.

Buse Demirkıran'ın uyuşturucu kullanan eşi olduğunu belirten yakınları, genç kadının son 2 yıldır sürekli olarak sorunlar yaşadığını ve ailesinin yanına sık sık gittiğini söyledi.

Hamza Demirkıran'ın dayısı Vahdettin Cambaz, genç adamın uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve tedavi gördüğünü belirterek, "Metamfetamin kullanıyordu. Ne yaşadıysa çocuk, ailesi uyurken yanında bebek varken gelip eşini vuruyor." şeklinde konuştu. Hamza Demirkıran'ın teyzesinin oğlu Müslüm Özen ise, genç adamı daha önce birkaç kez Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi'ne (AMATEM) yatırdıklarını ancak her seferinde kaçıp geldiğini söyledi.

Olayın ardından Buse Demirkıran'ın cenazesi Denizli'de, Hamza Demirkıran'ın ise Alaşehir Yenimahalle Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Hamza Demirkıran'ın yakınları, devletten uyuşturucu satışı ve kullanımının önüne geçilmesi için daha etkili mücadele edilmesini istediklerini belirtti.