Krediyi Alamayınca Ölüm Tehdidinde Bulundular

Krediyi Alamayınca Ölüm Tehdidinde Bulundular
Antalya'da özel bir bankanın müdürünün aracın ön camına, "115 bin Euro verilmediği takdirde kendisinin ve ailesinin öldürüleceği" içerikli bir not ve 3 adet uzun namlulu silah mermisi bırakıldı.

Antalya'da özel bir bankadan kredi talep eden kişiler, kredi alamayınca banka müdürünün aracına tehdit içerikli bir not ve 3 adet uzun namlulu silah mermisi bıraktılar. Notu bırakan ve azmettiren iki kişi güvenlik kameraları tarafından tespit edilerek yakalandı.

Alınan bilgilere göre özel bir bankanın müdürünün aracının ön camına, "115 bin Euro ödenmediği takdirde kendisinin ve ailesinin öldürüleceği" içerikli bir tehdit notu ve 3 adet uzun namlulu silah mermisi bulunan bir zarf bırakıldı. Müştekinin tehdit edilmesi olayı üzerine Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Güvenlik kameralarının kaydettiği anlarda, bir bisikletlinin araca zarf bırakmasıyla ilgili yapılan çalışmalar sonucunda, şüphelinin C.E.T. olduğu belirlendi. Şahsın yüzünde kar maskesi ve kafasında motosiklet kaskı bulunuyordu. Ayrıca, H.M.S. ve T.K. isimli kişilerin azmettirmesiyle hareket ettiği tespit edildi. Emniyet güçleri, bu şüphelileri "yağma suçuna teşebbüs'ten" adli makamlara sevk etti.