Oy Kullanmaya Giden 4 Kişi Öldü

Oy Kullanmaya Giden 4 Kişi Öldü
Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden dört kişinin, oy kullanmak için memleketleri Ordu'ya gitmek üzere yola çıktıkları belirlendi.

İstanbul-Samsun kara yolunun Çankırı Çerkeş Göynükçukuru köyü mevkisinde dün yaşanan kaza, Mehmet Adem'in (55) arızalanan otomobilini yol kenarına çekmesi ile meydana geldi.

Adem’in ihbarı üzerine bölgeye giden polis ekibi, yol güvenliğini sağlamak için çalışma yaparken, aynı yöne seyir halinde olan yabancı plakalı S.N. yönetimindeki mutfak eşyası yüklü TIR, kontrolden çıkarak otomobilin üzerine devrildi.

Mehmet Adem ile babası Abdurrahman (77), annesi Tokezban ve kız kardeşi Yurdagül Davan (40) kazada hayatını kaybetti.

Kazada, TIR'ın şoförü S.N. ile yol güvenliği sağlamak için kaza yerinde bulunan Çerkeş Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği'nde görevli trafik polisleri D.G. ve B.K. ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, AFAD ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan TIR şoförü S.N. Çerkeş Devlet Hastanesi'ne, trafik polisleri ise Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Toprağa Verildiler

Bursa'dan oy kullanmak için yola çıkan Adem ailesi, memleketleri Ordu'nun Kabataş ilçesine varmak üzereyken kaza geçirdi. Hastane morgundan yakınları tarafından aile bireylerinin cenazeleri alınarak ilçeye getirildi. Alankent Mahallesi'nde öğle vakti kılınan namazın ardından, 4 kişi, aynı mahalledeki aile kabristanlığında yan yana toprağa verildi.