Trafik Kazasında Bir Polis Şehit, 4 Asker Yaralı

Trafik Kazasında Bir Polis Şehit, 4 Asker Yaralı
Isparta'da bugün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazası, bir polis memurunun şehit olması ve dört askerin yaralanmasıyla sonuçlandı.

Isparta'da meydana gelen trafik kazasında bir polis memuru şehit oldu ve dört asker yaralandı. Kazada, askeri personelin idaresindeki otomobilin, trafik polisi Yunuz Turan'a çarpması sonucu şiddetli bir çarpışma yaşandı.

Şehit polis Yunuz Turan, kış lastiği uygulaması sırasında gösterdiği özen ve nezaketiyle tanınmıştı. 2018 yılında kış lastiği denetimleri sırasında görüntülenen Turan, sürücülere ve yolculara lastiklerinin durumu hakkında bilgi vermişti.

sehit-oldu2.jpg

Kaza, sabah saatlerinde Isparta-Eğirdir karayolunun 3. kilometresinde meydana geldi. Trafik denetimi için hazırlık yapan polis memuru Yunuz Turan'a, askeri personelin kullandığı otomobil çarptı. Kazada, polis aracı şarampole savrulurken, Turan ve diğer yolcular yaralandı.

Yaralılar hemen hastaneye kaldırıldı ancak ne yazık ki polis memuru Yunuz Turan kurtarılamadı ve şehit oldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.