Uzman Çavuş, Sağlık Çalışanını Isırarak Yaraladı

Uzman Çavuş, Sağlık Çalışanını Isırarak Yaraladı
Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde yaşanan trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldıran jandarma uzman çavuş, açığa alındı ve hakkında soruşturma başlatıldı.

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldıran jandarma uzman çavuş, açığa alındı. Ayrıca hakkında soruşturma başlatıldı.

Hayrabolu ilçesinde geçtiğimiz akşam yaşanan olayda, iddiaya göre trafik kazası sonucu yaralanan ve kalbi duran kazazedeye müdahale eden Paramedik Enes Abdullah A.’ya ambulans içerisinde ve dışında yumruk atan ve ölümle tehdit eden jandarma uzman çavuş, kazazedeyi hastaneye götüren sağlık ekibinden özür dilemek için geldiği hastanede tekrar taşkınlık yaptı. Bu defa da ambulans şoförü Cemil U.'yu da darp eden ve yanağını ısıran uzman çavuş ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen uzman çavuşun görevden uzaklaştırıldı.

Valilikten Açıklama

Tekirdağ Valiliği konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “12 Nisan 2024 günü Hayrabolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasına müdahale esnasında bir jandarma personeli ile ambulansta görevli sağlık personeli arasında tartışma meydana gelmiş ve konu adli makamlara intikal ettirilmiştir. Meydana gelen olayla ilgili olarak aynı gün içerisinde disiplin soruşturma heyeti görevlendirilmiş olup, ilgili jandarma personeli açığa alınmıştır.” ifadeleri kullanıldı.