Yeşilyurt Belediye Başkanından, Türkiye Gazetesi’ne Ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanından, Türkiye Gazetesi’ne Ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İhlas Pazarlama ve Türkiye Gazetesi Malatya Bölge temsilcisi Celal Koyuncu’yu ziyaret etti.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle basın mensuplarını ve bölge müdürlerini ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama Malatya Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Başkan Polat “Yeni yıl ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile Malatya’mız da bulunan ziyaret programladık. Bu program kapsamından İhlas Aber Ajansımızı ve Türkiye Gazetesi’ni ziyaret ettik. Bizi bu güzel karşılamalarından dolayı da arkadaşlarımıza çok teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ziyaretleri önemsiyoruz. Yeşilyurt’un kuruluşu döneminde, yeni Yeşilyurt’un büyük Yeşilyurt’un oluşumunda buradaki bütün tarafların kanaatleri, tavırları, ilgileri çok önemli. Biz Yeşilyurt’a katkı sağlayacak herkes bizim için çok önemli. Bu çerçevede bu ziyaretler aynı zamanda bir istişare anlamına geliyor. İhlas Haber Ajansı tabi Malatya’mızda, Türkiye’miz de çok önemli bir rolü olan aktif ve haberin merkezi durumunda bir ajans. Bundan dolayı da arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi.
Türkiye Gazetesi - İhlas Pazarlama Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu ise, “Başkanımızın enerjisini, dinamizmini gıpta ve gururla takip ediyorum. İnşallah yöremizi dolayısı ile ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştıracak hizmetlerinin temellerini atıyor görüyoruz. Biz hizmet eden bütün yöneticileri başımızın üstünde taşırız. Çünkü bu hizmetler bize de yapılmış oluyor”dedi.