Yılmaz’dan Kadın Ve Gençlere Övgü

Yılmaz’dan Kadın Ve Gençlere Övgü

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, kadın ve gençlerin siyasette her zaman en zor görevleri alan kesim olduğunu vurgulayarak, “Onların bizim üzerimizde emeği çok fazladır” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Fatsa Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi’ne katıldı. Kadın kollarının her zaman en zorlu göreve talip olduklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Siz hanım kardeşlerim,sadece bir partinin mensupları değil,kalpleri Türkiye sevdasıyla dolu hizmet gönüllülerisiniz" diye konuştu.
HEDEFİMİZ, MARKA ŞEHİR ORDU
Ordu’yu geleceğe hazırlayacaklarını belirten Başkan Yılmaz, "Dokuzuncu ayına girmiş yapılanma aşamasına rağmen hizmetlerini hissettirmeye başlamış bir belediyeyiz. Türkiye’nin nüfusa dağılımı en küçük Büyükşehiriyiz. Türkiye’de kamu dan yatırım itibarı ile en az paranın alındığı büyükşehiriz. Bütün bunlara rağmen inşallah hedefimiz 2019 değil, 2017 itibarı ile diyoruz ki, Ordu Türkiye’de parmakla gösterilen vizyon bir büyükşehir olacaktır. Bu çerçevede de, göreve gelir gelmez, tamamen popülist politikalardan uzak , Ordu’nun geleceği için yapılması gereken projelerle ilgili adım attık" şeklinde konuştu.
Ordu’da 30 Mart seçimlerinde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tarih yazdıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, şunları söyledi;"19 İlçenin tamamında en düşük fark attığımız yerde 8 puan , en fazla fark attığımız yerde ise tam 50 puan fark atmak suretiyle AK Parti’yi , belki bir ilde yüz yılda bir yaşanabilecek siyasi başarıya, başta kadınlarımız olmak üzere gençlerimiz ve ana kademelerimizin gayretleriyle ulaştırdık. Allah sizlerden razı olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin."