Yozgatspor'da Yeni Yönetim Şekillendi

Yozgatspor'da Yeni Yönetim Şekillendi

Yozgat’ı Bölgesel Amatör Liginde (BAL) temsil edecek olan Yozgatspor’da yeni yönetim şekillendi.
Geçtiğimiz sezon 3’üncü ligden BAL Ligine düşen Yozgatspor, Yozgatspor’u Destekleme Derneği'ne devredildi. Yozgatspor’un sportif faaliyetleri dernek tarafından yürütülecek olan Yozgatsporu Destekleme Dernek başkanlığını Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı Abdulkadir Akgül üstlendi.
Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, bir basın toplantısı düzenleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Yazıcı, Yozgatspor'un bu sezon Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) mücadele edeceğini ve en kısa sürede üst liglere çıkarmak için yoğun bir çaba gösterildiğini söyledi. Yozgatspor'u üst liglere çıkarmak için uzun süredir yapılan çalışmalar sonunda TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül bey ile birlikte Valilik ve Yozgat Belediyesi'nin de desteği ile Yozgatspor’u bir üst lige çıkarma noktasında gayret sarf edeceklerini ifade eden Vali Yazıcı,”Bundan sonra yapılan bütün harcamaları şeffaflık içerisinde yürütülmesi için Yozgatspor’u Destekleme Derneği'nin kuruldu. Derneğin yönetim kurulu başkanlığını TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, başkan yardımcılığını İl Özel İdare Genel Sekreteri Muammer Yanık, sekreterliğini Ahmet Akgün, saymanlığını Oğuzhan Güneşer yaparken üyelerini ise Abdulkadir Yazıcı, Nurullah Nurdoğan ve Kazım Arslan oluşturdu” dedi.
TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül'ün ise antrenörler ve sporcularla yapılan anlaşmaları takip edeceğini söylediğini belirterek ,"Takımımızın bu sene teknik traktörlüğünü Saadettin Dülger hoca ve yardımcı antrenörümüz Ergün Kutsal hoca yapacaktır. İnşallah bu iki arkadaşımız Yozgatspor’u çalıştıracaklar ve başarılı olacaklardır. Yozgatsporu bir üst lige çıkarmak için taraftarlarımızın, basın mensuplarının ve sivil toplum kuruluşlarının destekleri gerekmektedir. Biz Yozgatsporun bir üst lige çıkması için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda da bütün Yozgatlıların desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.
Valilik toplantı salonunda yapılan basın toplantısına, Vali Abdulkadir Yazıcı, TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül’ün yanı sıra Yozgatspor’u Destekleme Derneği Yönetim kurulu üyeleri, Teknik Traktör Saadettin Dülger, Yardımcı Antrenör Ergün Kutsal ve taraftar dernek başkanları katıldı.