Yüksekova Kaymakamı Çenet’ten Belediyeye Ziyaret

Yüksekova Kaymakamı Çenet’ten Belediyeye Ziyaret

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’nin Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet, Yüksekova Belediyesi eş başkanlarını makamlarında ziyaret etti.
Karşılıklı bilgi ve fikir alışverişi şeklinde geçen görüşmede ilçedeki yeni yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde de bulunuldu. Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet, ilçede yetersiz sayıda banka olduğunu vurgulayarak, “İlçede sadece 3 bankamız var. Vatandaşlar bu konuda çok mağdur oluyorlar. Bu sorunların çözülmesi en büyük hedefimizdir. Öte yandan ilçemizin gelişmesi kapsamında önemli adımlar atılıyor, diş protez merkezi, havaalanı, üniversite kampüsü, alt yapı çalışmaları ve çevre yolunun yapılması bunlara örnektir. Bu çalışmaların hizmete girmesi ile birlikte ilçemiz daha güzel olacak" dedi.
Kaymakam Çenet, bu tür karşılıklı ziyaretlerin daha sık olması ve bilgi alışverişlerinin yapılmasının faydalı olacağına da değindi.
Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Ruken Yetişkin ise, “Elbette bu tür ziyaretler bizi mutlu ediyor. Yapılan çalışmaların daha sağlıklı ve hızlı devam etmesi için diyalogların devam etmesi gereklidir” dedi.