Adana'da bir kadın tarafından kandırılıp buluşma yerine getirilen bir kişi önce kırbaçla ve sopayla dar edildi, sonra şişeye oturtularak bin 60 lirası gasp edildi
Olay Seyhan ilçesi, Ziyapaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Süvar A. (40), Abdullah O.'dan (41) 21 bin lira borç para aldı. Süvar A. aldığı parayı söz verdiği gün ödemedi. Bunun üzerine Abdullah O. parasını almak için bir plan yaptı. Abdullah O, ortak tanıdıkları olan Gülcan G. (44) isimli kadına Süvar A.'yı arayıp kahve içmeye davet etmesine daha sonra da Adnan Menderes Bulvarı'nda bir yere getirmesini istedi. Gülcan G., Süvar A.'yı arayıp bir kafeye çağırdı. Burada buluşup kahve içtikten sonra otomobil ile Adnan Menderes Bulvarı'nı götürdü. Burada Abdullah O., İbrahim Ersan D. (37) ve İbrahim E. (27) Süvar A.'yı başka bir otomobile bindirip ellerini bağlayarak Ziyapaşa Mahallesi'nde bir eve getirdi.
RAKI ŞİŞESİNE OTURTTULAR
Abdullah O, İbrahim E. ve İbrahim Ersan D. eve getirdikleri Süvar A.'yı borcunu ödemediği gerekçesiyle sopa, kırbaç ve yumrukla öldüresiye dövdü. Şahıslar daha da ileriye giderek Süvar A.'yı soyup rakı şişesine oturttular. Süvar A. yediği dayağın ve çektiği işkencenin sonucunda kendinden geçti.