AK Parti Osmagazi'de Semih Peksert dönemi!

Merinos AKKM’deki kongreye, AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Kemal Şerbetçioğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç AK Parti Bursa İl Başkan Vekili İbrahim Güney, AK Parti Bursa Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Tarık Kaderli, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk , RUMELİFED Genel Başkanı Selim Yedikardeş ile il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda genç katıldı.

"GELECEK NESİLLERE ÖRNEK OLMAYA ÇALIŞTIK"

6 yıldır AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Ali Sait Adiloğlu, yaptığı açılış konuşmada, “6 yıldır gençlik kollarımızda hizmet etmenin ve bugün bu emaneti teslim etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu süre zarfında birçok teşkilat çalışması, sosyal faaliyetler, eğitim çalışmalarıyla toplumun her kesimini biraraya getirmeye çalıştık. Birlik ve beraberlik içinde ideallerimiz uğrunda mücadele edip, yaşantımızla, ahlakımızla, ticaretimizle ve aile hayatımızla, gelecek nesillere örnek olmaya çalıştık” dedi.
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ise, gençlerle birarada olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, “hiçbir faaliyet, gençlerin gözündeki ışığa ve umuda şahit olmak kadar beni mutlu etmiyor. Bugün burada sizlerle olmaktan, sizlerin heyecanını paylaşmaktan duyduğum memnuniyeti tarif etmekte kelimeler yetersiz kalıyor. Yine bilmenizi isterim ki, sizlerin gözlerinizdeki o heyecan ve o umuda şahit olduğum her organizasyonda, benim yüreğim kabarıyor. Heyecanınızın, geleceğe dair umudunuz ile birlik ve beraberliğinizin, hiçbir zaman eksik olmamasını yüce Allah’tan dilemek isterim” açıklamasında bulundu.

"GENÇLERİ TÜRK SİYASETİNE KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ"


Gençliği siyasete katamayan, gençliğin potansiyelinden faydalanamayan hareketler, demokratik rekabette bir adım geriden gelmeye mahkûm olduğunu söyleyen Yılmaz, “Gençliğine önem vermeyen, gençliğin gelişimini ihmal edenler, rekabette geriye düşmekten kurtulamazlar. Sizler de gayet iyi biliyorsunuz ki, kurulduğu ilk günden itibaren siyasete gençliğin ruhunu ve dinamizmini katan, yönetime gençliğin azim ve kararlılığını getiren yegâne parti, AK Parti’mizdir. Ne mutlu bize ki özgüveni yüksek, her daim kararlı ve azimli duruş sergileyen siz gençleri Türk siyasetine kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, 6 yıldır AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı olarak görev yapan Ali Sait Adiloğlu’na çalışmalarından ötürü teşekkür ederken, yeni göreve gelecek olanlara da başarılar diledi.

"GENÇLİK KOLLARIMIZ İYİ BİR EĞİTİM MERKEZİ"

Kongreye katılan ve bir selamlama konuşması yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, “Bugün burada gençlik kollarımızın kongresinde bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Gençlik kollarımızın iyi bir eğitim merkezi olduğunu, bugün gerçekleştirdiğimiz kongre ile iyi bir şekilde anlıyoruz. Milletimizin değerlerini, milletimizin tarihini ve geleceğini çok iyi okuyup, anlayabilen bir gençlik yetiştiriyoruz. Ben burada Ali Sait Adiloğlu başkanım nezdinden tüm gençlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

"NE MUTLU BU DAVAYA NEFER OLANLARA"

Kongrede konuşan AK Parti Bursa Milletvekili M. Kemal Şerbetçioğlu ise, “AK Parti sadece siyasi bir parti değildir. AK Parti bir davanın adıdır. Bizim davamız, kardeşlik ve muhabbet davasıdır, sadakat ve vefa davasıdır, milletin iradesine sahip çıkma davasıdır, ülkemize milletimize hizmet etme davasıdır, mazlum milletlere İslam coğrafyasına sahip çıkma davasıdır, ne mutlu bu davaya nefer olanlara” dedi.
2015 genel seçimleri bugüne kadar kazandığımız seçimlerden daha önemli bir seçim olacak. Çünkü ülkemizin 12-13 yıllık kazanımları 7 Haziran’dan elde edeceğimiz zaferle teminat alına alınmış olacak diye konuştu.
AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları’nın 4’ncü Olağan Kongresi’ne katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, AK Parti Bursa İl Başkan Vekili İbrahim Güney ve AK Parti Bursa Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Tarık Kaderli de Osmangazi İlçe Gençlik Kolları’nın çalışmalarından övgü ile bahsederken, yeni seçilecek olan yönetime de başarılar dilediler.
Yapılan açılış konuşmalarının ardından geçilen kongrede AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları’nın yeni başkanı Semih Peksert oldu.
Oy birliği ile göreve seçilen Peksert’in yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:
“Abdullah Çalı, Abdurrahman Küçük, Adem Büyük, Ali Tülek, Burak Çağatay Muti, Burak Kıvanç, Burcu Aslan, Emre Özen, Enes Karaman, Erhan Yokuş, Esma Aksoy, Fatih Gündüz, Halil İbrahim Saltan, Hüseyin Gümüş, Kamil Türkan, Kubilay Alpaslan, Mehmet Erim, Musa Arslan, Mücahit Yılmaz, Nihat Gül, Saliha Ulutaşlı, Samet Arabacıoğlu, Samet Mutlu, Sevinç Hilal Zeybek, Soner Bayram, Suat Sarıkaya, Şahin Yavaşçay, Yunus Kaya, Yusuf Calayır” 

Diğer Haberleri