Altıeylül Vatandaş Odaklı Çalişiyor

Altıeylül Belediyesi vatandaşların beklentilerini, şikayetlerini, önerilerini ve takdirlerini kolayca iletebilmesi için 444 06 09 numaralı Çağrı Hattı’nı ve Beyaz Masaları oluşturdu.
Altıeylül Belediyesi tarafından hayata geçirilen ’Beyaz Masa’, vatandaş ile belediye arasında köprü işlevi görüyor. Günlük ortalama karşılanan mükellef sayısının 120’ye ulaştığı Beyaz Masalar, halkın istek ve taleplerine daha hızlı cevap verebilmek ve güler yüzlü hizmet anlayışını yaygınlaştırmayı misyon ediniyor.
Vatandaşların istek, şikayet, önerilerini dinleyen ve ilgili birimlere aktaran Beyaz Masa çalışanları, aynı zamanda telefon ve interaktif ortamda vatandaşların belediyeye gelmeden işlem yapmalarını sağlıyor. 444 06 09 numaralı telefondan istek, şikayet ve önerilerin bildirilebileceği Beyaz Masa’ya aynı zamanda www.altieylul.bel.tr adresinden de ulaşılabiliyor.
ÇAĞRI MERKEZİ İLE GÜNDE 100 KİŞİ İLETİŞİME GEÇİYOR
Çağrı Merkezinde vatandaşlardan gelen istek ve şikayetler değerlendirilerek, ödeme işlemleri hakkında da bilgi alabiliyor. Vatandaşlar ile yapılan tüm konuşmalar kayıt altına alınarak ekip yöneticisi tarafından düzenli olarak kontrol ediliyor. 08:00 - 24:00 saatleri arasında haftanın her günü hizmet vermekte olan Altıeylül Belediyesi Çağrı Merkezini arayan vatandaşların sorunları, istekleri ve temennileri ile ilgili anında bilgi akışı sağlanıyor.

Diğer Haberleri