Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy’dan Erdoğan'a Tam Destek

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek açıklaması yaptı.
Tarihi Kongre Binası önünde konuşan Köksoy, milletin ilk kez kendi iradesiyle cumhurbaşkanını seçmesinin vesayetin tasfiyesinde son aşamaya gelindiğinin tescili olduğunu ifade etti.
Köksoy Seçilecek cumhurbaşkanının her anlamda büyük bir ivme yakalayan Türkiye'nin sivilleşme ve özgürleşme yolculuğunun da liderliğini yürüteceğini belirtti.
Köksoy, ’’Herkesin bildiği gibi Sayın Başbakanımız, Milletin derdi ile dertlenmiş, mazlumların sesi olmuş ve özellikle kalkınma yerelde başlar vurgusunu yaparak, Bu projeyi İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirerek örnek olmuştur. Sayın Başbakanımız Türkiye’nin Kalkınma hamlesine çok önemli ivmeler kazandırmış bir liderdir. 12 yıldır hükümetin Başbakanı olarak ta kurduğu kabineler ile Türkiye’deki tüm Bürokratik yöneticiler ile kalkınmasını, demokratik dönüşümünü, Kentsel dönüşümünü yönetmiş, Türkiye’nin ufkunu, önünü açmış bir liderdir. Bugün ise Cumhurbaşkanı adayımızdır. İlk defa halkın iradesinin sandığa yansıyacağı ve milletin iradesi ile bir Cumhurbaşkanı seçilecektir. Elbette ki “ Egemenlik kayıtsız Şartsız Milletindir” düsturu hepimizin bildiği ve önemsediği bir düsturdur. Mustafa Kemal Atatürk’ün bu önemli sözünü ne yazık ki bir asır sonra hayata geçirdik. Yereli bilen kalkınmayı bilen milletin derdiyle dertlenmiş, mazlumların sesi olmuş bir lideri bugün Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı olmasını biz çok önemli buluyoruz ve destekliyoruz. Hem milletimiz için hem İslam dünyası için, hem mazlum halklar için çok önemli bir sürecin başlayacağını, Dünyaya çok faydalı işler yapılacağına inanıyoruz. Bu kadar önemli ve büyük işlere, dönüşümlere, sosyal, demokratik, ekonomik ve Türkiye’nin temel projeleri olan eğitim, sağlık ulaşım gibi projelere imza atan bir liderin Cumhurbaşkanlığında da önemli projelere imza atacağını biliyoruz. Kendisini Cumhurbaşkanı olarak görmek için dua ediyoruz’’ dedi.
Köksoy son olarak, ’’Bu seçim; bizim irademizin, halkın iradesinin seçimi. Milletimiz iradesini sandığa yansıtacaktır. Gezi oyunlarına, paralel kumpaslara, borsa manipülasyonlarına karşı bu seçim de en iyi cevabı vermek, milli iradeye sahip çıkmak demektir. Ardahan olarak büyük Türkiye'nin liderini Çankaya'ya rekor bir oyla göndermeliyiz. Ardahan'ın milli değerlerine olan hassasiyeti en iyi şekilde göstereceğinize inanıyorum’’ dedi.
Köksoy’a açıklamasında, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ile vatandaşlar eşlik etti.

Diğer Haberleri