Aslışah Alkoçlar Esat Yontunç aşkı sosyal medyayı salladı

20 yaşındaki torunu sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşıyla Esat Yontunç'la aşk yaşadığının iddia edilmesi üzerine baba Ender Alkoçlar tarafından uyarılmıştı. Baba Ender Alkoçların tüm yaptırımlarına rağmen aşklarına gizli gizli devam eden sevgililerin Londra'da gizli gizli buluşması bardağı taşıran son damla oldu

Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar, Acun Medya Koordinatörühaberinadresi.com/surpriz-aska-aile-engeli-h57389.html"> Esat Yontunç’la sürpriz bir aşka yelken açtı. Ancak bu beraberliğe Alkoçlar’ın ailesinden izin çıkmadı. Baba Ender Alkoçlar, çapkınlıklarıyla tanınan Esat Yontunç’a, ‘Kızımdan uzak dur’ mesajı verip, eğitimini Londra’da sürdüren Aslışah’ı bir ay erken İngiltere’ye gönderdi.

Babadan gizli Londra'da buluştular

Vaktinden önce İngiltere’ye gitmeye karşı çıkan Alkoçlar, ailesini ikna edemeyince 13 Eylül’de İstanbul’dan ayrıldı. Hemen ardından Esat Yontunç da İngiltere’nin yolunu tuttu. Londra’da buluşan ikili, birkaç gün önce Sloan Square’da sarmaş dolaş görüldü. Çift buluştuktan sonra Patisserie Valerie adlı mekanda baş başa oturup hasret giderdi. 45 yaşındaki Esat Yontunç Acun Medya'da Genel Koordinatörük görevini yapıyor.

İlk kez böyle görüntülenmişti!



Geçtiğimiz ay Hülya Koçyiğit’in küçük torunu Aslışah Alkoçlar ile Acun Ilıcalı’nın ortağı Esat Yontuç’un Çeşme’de tanıştıklarını ve aşk yaşamaya başladıklarını yazmıştık. Şimdi bu aşkın görüntüleri geldi. 21 yaşındaki Alkoçlar’la 45’lik Yontuç, aşklarını bu selfie ile adeta itiraf etmiş oldu. Yakında bu beraberlik de nikah masasına gidebilir ve Aslışah da tıpkı ablası Neslişah gibi mutluluk kervanına katılabilir.

Aslışah Alkoçlar kimdir?

Babalar Günü'nde kocaman bir öpücükle babalarına en güzel armağanı veren Neslişah ve Aslışah Alkoçlar, babaları Ender Alkoçlar'a olan sevgilerini anlattılar.

Koşulsuz ve bizi gerçekten seven iki kişiden biridir babalarımız. Bizi koruyan, kollayan, gölgesinde yıllar boyu güvenle yaşayacağımız, her fırtınada sığınabileceğimiz bir liman gibidirler. Kimi baba evladına sevgisini belli ederken, kimisi de onun bir gülüşüyle mutlu olur; ama gösteremez. Babalarıyla arkadaşlıktan öte bir ilişki kuran Neslişah ve Aslışah Alkoçlar, bence dünyanın en şanslı iki insanı. Alkoçlar Kardeşler için dünyadaki en muhteşem varlık babaları Ender Alkoçlar. Yanından bir an olsun ayrılmak istemeyen iki kız kardeşin arasında kalan baba Alkoçlar, kızlarına sonsuz bir sevgiyle bağlı. Hayatlarındaki ilk kahramanı olan babalarını tarif edecek kelime bulamayan Alkoçlar Kardeşler'e göre hayat demek, babaları demek... Babalar Günü'nde kocaman bir öpücükle babalarına en güzel armağanı veren Alkoçlar Kardeşler'le Babalar Günü'ne özel bir söyleşi gerçekleştirdik.




Diğer Haberleri