Başkan Çelik, Esnafla Kahvaltıda Buluştu

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Dinçer Mahallesi Sarıyer Caddesi üzerinde bulunan esnafın kahvaltı sofrasına konuk oldu. Başkan Çelik, “Halkımızla bir arada olmamız birilerini rahatsız ediyor. Bundan kimse rahatsız olmasın. Şüphesiz ki tatil belediyeciliğinden, rant belediyeciliğindense, çay simit belediyeciliği bin kat daha iyidir” dedi.
Esnafın davetine üzerine her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bu kez Dinçer Mahallesi’ndeydi. Sarıyer Caddesi üzerinde bulunan esnaf, Başkan Çelik’i kahvaltıda ağırladı. Vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını yerinde dinleyen Başkan Çelik, esnafın düşüncelerini son derece önemsediklerini ifade etti. Başkan Çelik, “Hemşehrilerimizle birlikte simit peynir yemek, bizim için en güzel yemekleri yemekten daha kıymetli. Çünkü sizin sevginizle hazırladığınız bu sofra bizim için çok önemli. Lokmanızı bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi biz yeni bir belediyeyiz, dur durak bilmeden çalışıyoruz. Teşkilatlanmamızı tamamladık, projelerimizi bir bir hayata geçirmeye başladık. Dönemimiz boyunca da sizlerin de fikirlerini alarak bu güzel şehre hizmet etme arzusu içerisindeyiz. Şüphesiz ki esnafımız bizim için çok önemli. Bizim gören gözümüz, işiten kulağımız. Esnafa yaklaşımımız; ceza yazalım, kuralları zorla uygulattıralım şeklinde bir yaklaşım değil” dedi.
“VATANDAŞLARLA İLETİŞİMİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ EDİYOR”
Başkan Çelik sözlerine şöyle devam etti; “Çay simit belediyeciliği dönemi şeklinde bazı eleştiriler duyuyoruz. Halkımızla bir araya gelmemiz, çay ocağında çay içmemiz, sizlerle birlikte kahvaltı yapmamız birilerini rahatsız ediyor. Hiç kimse bundan rahatsız olmasın, bunun kimseye bir zararı yok. Halkla ilişkilerin sağlıklı kurulduğu yönetimler, daha doğru işler yaparlar. Ecdadımızın büyük başarılarının altında da halkla kurulan iletişim yatmaktadır. Şüphesiz ki tatil belediyeciliğinden, rant belediyeciliğindense, çay simit belediyeciliği bin kat daha iyidir. Bundan da kimse rahatsız olmasın. Ben hem sizlerin yanında olacağım hem de gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğim. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Esnaf, Başkan Çelik’in konuşmasını ayakta alkışladı.

Diğer Haberleri