Deha Duygu Sayar hangi jüriyi seçti/ O Ses Türkiye (29.09.2014)

O Ses Türkiye'nin ilk bölüm yarışmacılarından bir tanesi olan Deha Duygu Sayar güzel fiziği ve sesi ile dikkat çekiyor. Yıllardır müzik ile ilgilenen Deha Duygu Sayar’a bütün juriler dönerken, Duygu Deha Sayar'ın tercihi yarışmaya yeni katılan jüri üyeleri Mazha Alanson ve Özkan Uğur oldu.ekranlarında ilk kez yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında bir ses ayakta alkışlandı. Deha Duygu Sayar adlı O Ses muhteşem sesiyle sosyal medyayı salladı. Deha Duygu Sayar programda Zerrin Özer'in Kıyamam şarkısını seslendirerek jüriyi mest etti.




TV 8'de Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği O Ses Türkiye'nin bu geceki bölümünde, Zerrin Özer'in "Kıyamam" şarkısını seslendiren Deha Duygu Sayar, jüri tarafından ayakta alkışlandı.

Deha Duygu Sayar kimi seçti?

O Ses Türkiye'nin ilk bölüm yarışmacılarından bir tanesi olan Deha Duygu Sayar güzel fiziği ve sesi ile dikkat çekiyor. Yıllardır müzik ile ilgilenen Deha Duygu Sayar’a bütün juriler dönerken, Duygu Deha Sayar'ın tercihi yarışmaya yeni katılan jüri üyeleri Mazhar Alanson ve Özkan Uğur oldu.

Diğer Haberleri