Manisa İHH tarafından organize edilen ve Manisa’daki sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle 4 gün süren Filistin’e yardım kermesinde 12 bin 34 TL yardım toplandı.
İHH ve Manisa Sivil Toplum Kuruluşlarında görevli gönüllü bayanların yaptıkları çeşitli gıdalar Manisa Cumhuriyet Meydanında 4 gün boyunca Manisalıların satışına sunuldu. 4 günde 12 bin 34 TL toplanan kermes boyunca destek veren herkese teşekkür eden İHH Manisa Gönüllüsü Halil Uysal kermes boyuna sinevizyon gösterimi yapıldığını ve duygusal anların yaşandığını anlattı.
Bazen küçük bir çocuğun cebindeki harçlığı ile bazen bir turistin verdiği dövizle kermese katkı sağladığını kaydeden Uysal, kermesten alışveriş yaparak Filistinlilere destek veren tüm Manisalılara da ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
Uysal ayrıca, Filistin için düzenledikleri kermeste elde ettikleri geliri İHH Genel Merkezine Filistin’e gitmek üzere teslim edildiğini anlattı.