Denizli'de meydana gelen olayda işyerinde hazırladıkları yemeği yemek için böldükleri ekmekten öyle bir şey çıktı ki.
İşyerinde çalışan Adem Çetin aldığı ekmeğin arasından çıkanı görünce şaşkına döndü.
Adem Çetin, “Arkadaşlarımız ile birlikte öğle yemeğimizi yemek için ekmek aldık. Aldığımız ekmeği işyerimize getirdik ve hazırladığımız soframıza oturduk. Ekmeği ikiye böldüğümde ise içerisinde mermiye benzer ve küflenmiş halde mermiye benzer bir parçanın olduğunu gördüm. İyi ki ekmeği ikiye bölmüşüm. Aksi takdirde belki dişlerimi kırabilirdim” dedi.
Şimdiye kadar alıştığımız ekmeğin içinden çıkan kıl, ip mevzularına bir yenisi daha eklendi. Hazırladıkları yemeyi yerken böldükleri ekmeğin içinde gördükleri mermiye benzer demir parçasıyla şaşkına dönen çalışanlar demirin mermiye benzemesi üzerine parçayı tornacıya götürdüklerini söyledi.
Tornacı parçanın hamur karıştıran makineye ait olduğunu ve hamurun karılması sırasında çıkarak ekmeğin içerisine girdiğini söyledi” dedi.
Durumu ekmeği aldıkları yere ilettiklerini belirten Adem Çetin, “Ekmek üreten fırıncılarımız daha dikkatli olmadı. Ben eğer bunu fark etmeseydim bu demir parçayı da yemiş olacaktım. Eğer yeseydim dişlerim parçalanmış olacaktı. İnsan sağlığı konusunda fırınların daha dikkatli olması gerekiyor” dedi.