‘Garip’ de sahibini arıyor

Multikopterin kaydettiği fotoğraf ve görüntüler, polis ekiplerince detaylı inceleniyor. Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015 günü kaybolan komşu çocukları Dursun Kaan ve Bayram'ı Jandarma Arama Kurtarma, AFAD ve polis dalgıçları Kelkit Çayı'nda, polisler, komandolar, ilçe halkından oluşan 200 kişilik ekip ormanlık arazilerde, metruk binalarda arama çalışmalarına rağmen henüz bulamadı.

Ankara'dan gelen polis helikopteri de 2 gün boyunca ormanlık ve dağlık arazide tarama yaptı.

Ankara'dan getirilen özel eğitimli köpekler "Çeku" ve "Barbi" de çalışmalarda kullanılırken, kayıp Dursun Kaan Taşcı'nın "Garip" adlı köpeği de arama çalışmalarına katıldı.

Bugüne kadar Kelkit Çayı, HES regülatörü, ormanlık araziler, inşaatlar ve metruk binalarda yapılan aramalarda çocuklara ait herhangi bir emareye rastlanmadı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden gelen 4 kişilik uzman ekip de çocukların kaçırılma ihtimali üzerine çalışma yapıyor. Aileler ise umutla çocuklarından gelecek iyi haberi bekliyor.
 

Gündem Haberleri