Küçükler Açık Küme Sutopu Müsabakaları

Sutopu Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “Küçükler Açık Küme” karşılaşmaları Adana’da başladı.
Sutopu Federasyonu İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ, Atatürk Yüzme Havuzu’nda, 10 kulübün katıldığı müsabakalarda birinci olan takımın önümüzdeki sezon “Küçükler 2. Ligi”nde mücadele edeceğini söyledi.
Tansuğ, konuk takımlara Adana misafirperverliğini gösterdiklerini ve tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek, tesis ve diğer konularda sürekli destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür etti. Tansuğ, “Çağdaş tesisler ve organizasyonla kentimize gelen 10 kulübün mutlu ayrılmasını sağlayacağız” diye konuştu.
3 gün sürecek olan müsabakalara, Adanus, Manisa Su Sporları, Antalya Yıldızlar, Bodrum Yarımada, İstanbul Modaspor, Adana Kurtuluşspor, Adana Koza, Mersin Mert, Hatay Büyükşehir Belediyespor ve Gaziantep Palacı Gençlik ve Spor takımları katılıyor.

Haberleri