Mhp Genel Başkan Yardımcısı Öztürk, “büyükşehir Kanunları Lakayıt”

Antalya’nın Korkuteli İlçesi Belediye Başkanı Hasan Gökce’yi makamında ziyaret eden MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, "Büyükşehir yasası iktidarın keyfi uygulaması. Yasanın çıkışı yanlış. Keyfi bir uygulama, çıkardıkları kanunlar lakayıt. Zihniyet değişik kanun tanımazlık bunların şiarı oldu" dedi.
MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk ve MHP İl Başkanı Osman Çetin, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’yi makamında ziyaret ettiler.
Belediye Başkanı Hasan Gökce ile bir araya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Antalya’yı yöneticilerinden dolayı çok sevdiklerini belirten Öztürk, "Korkuteli Belediyesi’nin 4 dönemdir Milliyetçi Hareket Partili bir başkan tarafından yönetiliyor olması bizleri mutlu etti. Bu makama gelmenizde gayreti olan tüm arkadaşlarınıza müteşekkiriz. Çok başarılı olacağınıza inancımız tam. Biz Korkuteli emin ellerde diyoruz, inşallah böyle de devam eder" dedi.
Başkan Hasan Gökce ise Korkuteli’nin pehlivanlar diyarı olduğunu ifade ederek, "Merhum Recep Gürbüz ve Cengiz Elbeye ilçemizin başpehlivanlarıydı. Ali Gürbüz de merhum Recep Gürbüz’ün oğlu. Bizim belediye olarak başpehlivanımız yok ama diğer dallarda güreşen 50’ye yakın güreşçimiz var. Bu ay sonunda güreşimiz var" dedi. Korkuteli Belediyesi olarak bazı sıkıntılarının olduğunu belirten Başkan Gökce, "Bir çok gelir kaynaklarımız Büyükşehir Yasası sonrası alındı. Tabii ki bunun yanında yetkilerimiz de alındı. Şu an 52 mahalleye hizmet ediyoruz" şeklinde konuştu.
MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk ise yaptığı konuşmada, "Antalya’ya olarak 3 milletvekiline sahibiz. Biz kanaatkarız, Biz 3-4 yeter diyoruz. Milletvekilli için listeyi yapıyoruz, çalışanlar illerde sizleri ziyaret ediyor, seçilemeyenler bizlerin yanında bizimle beraber hizmetlerini sürdürüyor" dedi.
Büyükşehir Yasası’nın iktidarın keyfi uygulaması olduğunu söyleyen Öztürk, "Yasanın çıkışı yanlış. Keyfi bir uygulama. Çıkardıkları kanunlar lakayıt. Zihniyet değişik kanun tanımazlık bunların şiarı oldu. Torba yayası çıkardılar sırf muhalefet milletvekillerini mecliste tutmak için. Haziran ve Temmuz ayları torba yayası ayı oldu. Kendisi Cumhurbaşkanlığı seçimi için tüm illerde gezerken, Milletvekillerini mecliste tutup Torba yayasıyla uğraştırdı" ifadelerini kullandı.
Başkan Hasan Gökce ise Öztürk’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek bir plaket takdim etti.

Haberleri