Semih Kına: “türk İnsanin Teknolojiye Yatkınlığı Başarılı E Ticaret Projeleri Çikaracak”

Kurum ve Ofislere hizmet veren e-ticaret sitesi ofiseteslim.com’un kurucusu Semih Kına, “Türk insanının teknolojiye yatkınlığı sebebi ile interneti yoğun kullanmakta ve yeni gelişmelere hızlı uyum sağlamaktadır. Bu yatkınlık ve ilgi muhakkak başarılı e-ticaret projelerini göz önüne getirecek” dedi.
17 yıllık sektör tecrübesiyle ofis ve kurumlara hizmet vermek için kurulan e-ticaret sitesi ofiseteslim.com’un kurucusu Semih Kına, “Türk insanının teknolojiye yatkınlığı sebebi ile interneti yoğun kullanmakta ve yeni gelişmelere hızlı uyum sağlamaktadır. Bu yatkınlık ve ilgi muhakkak başarılı e-ticaret projelerini göz önüne getirecek” dedi.
Kına, “Türkiye, 35 milyon sosyal medya kullanıcısı ile dünyada ikinci sıraya yükselmiştir. Kullanıcıların yüzde 40 ı sabah kalkar kalmaz sosyal medya ile ilgileniyor , yüzde 93’ü facebook , yüszde 72’si twiter ve yüzde 33’ü linkedin kullanıyor. Türk insanımızın teknolojiye yatkınlığı sebebi ile interneti yoğun kullanmakta ve yeni gelişmelere hızlı uyum sağlamaktadır. Bu yatkınlık ve ilgi ,muhakkak başarılı e-ticaret projelerini göz önüne getirecek ve bununla bereber gelecekte dünyada söz sahibi olan e-ticaret markalarını Türkiye’den çıkaracaktır.”
Dünyada şirketlerin e-ticareti yaygın ve çok efektif olarak kullandıklarını belirten Semih Kına Türkiye’de de şirketlerin e-ticarette yeni bir ivme yakaladığını ve her geçen yıl daha fazla ilgi gösterileceğini söyledi. Bununla beraber kısa vadede iş hacimlerinin ve hizmet yapısının, Avrupa ve Amerika standartlarına yaklaşacağını sözlerine ekledi.

Haberleri