Fenerbahçe, Lestienne'yi listeye aldı

Fenerbahçe için Lestienne iddiası! Belçika basınından HNL, Sarı-Lacivertlilerin Maxime Lestienne için harekete geçtiğini öne sürdü.

"BRUGGE ZENGİN OLACAK"

Gazete,"Wolfsburg, Zenit ve Roma'dan sonra Fenerbahçe'de Maxim'i istiyor. Bu kapışma Brugge'ü zengin edecek" ifadelerini kullanırken, 21 yaşındaki oyuncunun menajeri Mikkel Bekc, şunları söyledi:

"KESİNLİKLE AYRILACAK"

"Sezon sonunda, bir hücum oyuncusunun istatistikleri onun ne yaptığını gösterir. Gol atamayan ya da attırmayan bir hücumcu kötü bir sezon geçirmiştir. Ancak, Lestienne tüm turnuvalarda gol attı ve asist yaptı. Brugge'ün en önemli hücum oyuncusu oldu. Lestienne için söyleyebileceğim tek şey, sezon sonunda kulüpten ayrılacağıdır. Nereye gideceğini göreceğiz" dedi.

Bonservis bedeli 12 milyon Euro olan genç futbolcunun 10 milyon Euro'nun altında bir bedelle transfer edilmesinin zor olduğu belirtiliyor.

Spor Haberleri