Prandelli iki ayda bu hale geldi!

Mancini döneminin sona ermesinden sonra Galatasaray'ın başına geçen teknik direktör Cesare Prandelli 2 ay içinde yaşadığı değişim herkesi şaşırttı.

Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda İtalyan Milli Takımı'nı çalıştıran tecrübeli hoca, şık ve fit görüntüsü ile dikkatleri çekiyordu. Fakat Prandelli, Florya'ya ayak basar basmaz eski görüntüsünden uzaklaşmaya başladı. İlk olarak sakal bırakan tecrübeli hoca, ardından da İtalyanlar'a has giyim tarzından vazgeçti. Takım elbise yerine sürekli eşofman giymeyi tercih eden Prandelli'nin 2 ayda saçlarının beyazlaması da dikkatleri çekiyor. İtalyan teknik adamın yaşadığı bu şok değişimin altında Galatasaray'da yaşadığı baskı ve transfer stresinin yattığı belirtiliyor.

Prandelli'nin 25 Haziran'da İtalya'nın Kosta Rika ile oynadığı Dünya Kupası maçı ile geçtiğimiz cumartesi günkü Bursaspor-Galatasaray maçında çekilen fotoğrafları yan yana konulduğunda değişim çok net bir şekilde ortaya çıkıyor. Cesare Prandelli'nin Fiorentina ve Parma yıllarına bakıldığında da takım elbise ve sinek kaydı traştan ödün vermediği göze çarpıyor. 

Spor Haberleri