Trabzonspor Erkan Zengin'e ne kadar ödeyecek?

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki Erkan Zengin yarışı hem futbolcuya hem de Eskişehirspor Kulübü'ne yaradı.

Uzun süredir mali sorunlarla boğuşan kırmızı siyahlı kulüp, 29 yaşındaki futbolcunun bonservisinden tam 2 milyon 250 bin Euro kazanacak.

Kariyerinin en büyük transferini yapan Erkan Zengin ise, Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Trabzonspor'dan yılda 2 milyon Euro alacak.

Trabzonspor'un Erkan ile 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Bu durumda tecrübeli futbolcunun bordo mavili kulübe maliyeti toplam 8 milyon 250 bin Euro'ya (yaklaşık 22.4 milyon TL) ulaşacak.

TRABZON'DA 200 TARAFTAR KARŞILADI

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp CEO'su Burak Gürdal ve teknik direktör Ersun Yanal'la Stockholm'deki evinde yaptığı görüşmenin ardından transferdeki son kararını veren Erkan Zengin, daha sonra bordo mavililerin özel uçağıyla Trabzon'a geldi.

00.30'da Trabzon'a inen Erkan Zengin'i yaklaşık 200 Trabzonspor taraftarı karşıladı. Taraftarlar, bordo mavi kaşkol taktıkları Erkan Zengin'e, meşale yakarak ve tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundu. Erkan Zengin de taraftarlara üçlü çektirdi.

ERKAN'DAN 14 SANİYELİK VİDEO

Erkan Zengin, özel uçakla Türkiye'ye dönerken Trabzonspor'a transferiyle ilgili duygularını dile getirdiği bir video çektirdi. 14 saniyelik bu görüntü daha sonra sosyal medyada paylaşıldı.



Spor Haberleri