TRABZONLU ŞEHİT POLİS MEMURU KENAN KUMAŞ’IN AİLESİ İÇİN 217 BİN TL PARA TOPLANDI

İstanbul Sultanahmet’teki canlı bomba saldırısında şehit olan polis memuru Kenan Kumaş’ın ailesi için 217 bin 745 TL yardım parası toplandı.
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Şehit Polis Memuru Kenan Kumaş’ın ailesi için yardım kampanyası başlatan iş adamı Hasan Kadayıf ve beraberindeki Kürşat Başkan ile Turan Eyüpoğlu’nu makamında kabul etti. İstanbul’daki saldırıda şehit olan polis memuru Kenan Kumaş’ın ailesine destek amacıyla işadamı Hasan Kadayıf ve arkadaşları tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan yardım çekleri Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e teslim edildi.
Bu davranışın ciddi bir duyarlılık örneği olduğunu ifade eden Vali Öz, “Trabzon insanı pek çok önemli konuda olduğu gibi tarihte hep gösterdiği birlik, beraberlik, dayanışma, milli ve manevi değerlere sahip çıkma hassasiyetiyle bu şehidimizin emanetine sahip çıkma konusunda da bir kez daha göstermiştir” dedi.
Trabzonlu iş adamı Hasan Kadayıf ise arkadaşları Kürşat Başkan ve Turan Eyüboğlu ile ‘Teröre Lanet Şehidine Sahip Çık’ adı altında bir yardım kampanyası başlattıkları ifade ederek, “Şehidimize destek amaçlı 8 Ocak’ta üçlü bir komite oluşturduk. Amacımız vatanımıza hainlik içerisinde bulunan bütün hainlerin karşısında olduğumuzu, şehidimize sahip çıktığımızı göstermekti. Birlik ve beraberlik içerisinde iyi bir çalışma yapıldı. 26 Ocak’ta kampanyamızı sonlandırdığımız halde yine arayan ve para göndermek istediğini söyleyenler oluyor. İnsanlarımızın şehidimizin emanetine sahip çıkmaları bizleri çok mutlu etti. Kampanya sürecinde toplam 217 bin 745, 22 TL para toplandı” diye konuştu.
Görüşmede İşadamı Hasan Kadayıf, yardım kampanyasında toplanan yardım çeklerini Vali Öz’e teslim etti.

Haberleri