Uğur, Gün Sayıyor

Aydın 1.Amatör Küme 4.Grup’ta mücadele eden Aydınspor’da hafta sonunda oynanacak Kardeşköyspor maçında cezası sona erecek olan Uğur Uyan, forma giymek istiyor.
Geçen sezon forma giydiği Salavatlı Belediyespor’dan kalan iki maç kırmızı kart cezası nedeniyle sezonun ilk iki maçında forma giyemeyen siyah-beyazlı takımın kanat oyuncusu Uğur Uyan, forma şansı verilmesi halinde siyah-beyazlı ekibin formasını ilk kez giyecek.
26 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Aydınspor formasının ağırlığını iyi bildiğini ifade ederken, “Her futbolcu gibi bende forma giymek istiyorum. Kendimi maçta oynamaya hazır hissediyorum. Hedefim Aydınspor gibi önemli bir camiaya bu sezon canla -başla hizmet etmek” dedi.
Kulüp Başkanı Aydın Çepni ve teknik heyetin işini ciddiyetle yaptığını belirten Uğur, “Bize verilen değerin karşılığını vermemiz gerektiğinin farkındayız. Aydınspor’a bir basma daha atlattırmak için çalışıyoruz. Zorlu bir grupta olduğumuzun farkındayız. Ancak, hdefimiz her ne olursa olsun şampiyon olmak” ifadelerini kullandı.

Haberleri