366 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısına Büyük Darbe

366 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısına Büyük Darbe
Jandarma Genel Komutanlığı'nın koordinesinde gerçekleştirilen "Narkoçelik-16" operasyonları, zehir tacirlerine büyük bir darbe vurdu.

Jandarma, 20 ilde düzenlediği operasyonlarda büyük bir başarı elde etti.

"Narkoçelik-16" adı verilen operasyon kapsamında, Diyarbakır'dan Kayseri'ye kadar uzanan geniş bir coğrafyada 700 kilogram uyuşturucu madde ve 13 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyon, Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında 366 zehir taciri ve sokak satıcısı da yakalanarak gözaltına alındı. Toplamda 230 ekip ve 980 jandarma personeli operasyona katılarak başarılı bir şekilde icra etti.

Ekipler, belirlenen adreslere baskınlar düzenleyerek şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Yapılan aramalarda, 700 kilogram uyuşturucu madde ve 13 bin adet uyuşturucu hap bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun başarısı üzerine jandarma personelini tebrik etti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda operasyona ilişkin görüntülere de yer veren Bakan Yerlikaya, jandarma personeline teşekkürlerini iletti.