Atletizm Federasyonu Başkanı Çintimar’dan Vali Altıparmak’a Ziyaret

Atletizm Federasyonu Başkanı Çintimar’dan Vali Altıparmak’a Ziyaret

Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar , Takım Antrenörleri Mine Gökkaya , Zekeriya Akkaya ve Sporcularla birlikte Vali Altıparmak’ı Makamı’nda ziyaret ettiler.
Ziyarette Federasyon Başkanı Çintimar geleceğin başarılı sporcularını yetiştirme yolunda , hedef 2020 Olimpik Kamp çalışmalarını Erzurum’ dan başladıklarını söyledi. Çintimar, küçükler ve yıldızlar kategorisinde 80 yerli ve yabancı antrenörle, Türkiye’nin her yerinden toplam 330 sporcu ile başlayan kampın çok olumlu geçtiğini belirtti. Göreve geldikten sonra Atletizmde doping olayı ile mücadelede büyük yol kat ettiklerini anlatan , Atletizm Federasyonu Başkanı Çintimar ‘ yabancı antrenörler getirdik, bunlarla konferanslar düzenleyip antrenman ilmi hakkında hocalarımıza, sporcularımıza bilgiler veriyor, başarıyı başka şeylerde aramamaları bilincini aşılamaya çalışıyoruz’ dedi.
Milli takımların başarısı sizin elinizde.
Vali Altıparmak’ ta yaptığı konuşmada Erzurum’un yüksek irtifa kamp çalışmalarında önemli bir il olduğunu belirterek, antrenör ve sporculara başarılar diledi. Genç sporcularla sohbet eden Vali Altıparmak, kendilerine iyi bakmaları , dikkat etmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. ‘ Onların geleceği , Milli takımların başarısı sizin elinizde ‘ diye konuşan Vali Altıparmak, takım Antrenörleri’nden sporculara hep doğruyu göstermelerini istedi.