Beşiktaş Deplasmanda Kayserispor İle Mücadele Edecek

Beşiktaş Deplasmanda Kayserispor İle Mücadele Edecek

Trendyol Süper Lig'in heyecanı 25. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Beşiktaş, yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak. RHG Enertürk Enerji Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam olacak. Beşiktaş, son olarak ligde Trabzonspor'u 2-0 mağlup ettikten sonra Bitexen Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi.

Yeni Transferler Sahada

Beşiktaş'ta dün düzenlenen törenle takıma katılan Ernest Muci ve Al-Musrati, teknik direktör Fernando Santos'un onayıyla forma giymeye hazır. Joe Worrall ise Antalyaspor maçında Beşiktaş formasını ilk kez giymişti. Yeni transferlerin performansı merakla bekleniyor. [caption id="attachment_1402164" align="alignnone" width="900"] #image_title[/caption]

Eksikler Can Sıkıyor

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Jonas Svensson ve Rashica'nın durumu son antrenmanın ardından belli olacak. Tedavileri süren Rachid Ghezzal, Vincent Aboubakar, Salih Uçan, Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic, Kayseri deplasmanında forma giyemeyecek. Ayrıca Afrika Uluslar Kupası için milli takım kampında bulunan Arthur Masuaku da kadroda yer almayacak.

Burak Yılmaz'a Karşı Özel Mücadele

Beşiktaşlı futbolcular, bu sezon teknik direktörlük kariyerine Beşiktaş'ta başlayan eski oyuncuları Burak Yılmaz'a karşı mücadele edecek. Yılmaz, siyah-beyazlı takımın başında 4 lig maçı ve 2 UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında görev aldı.