Beşiktaş'ta çatlak büyüyor!

Beşiktaş'ta çatlak büyüyor!
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, BJK TV’ye telefonla bağlanarak, Bursa deplasmanı dönüşünde taraftarlarla bazı yöneticiler arasında yaşanan olaylarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kartal İskelesi’nde hoş olmayan görüntülerin ortaya çıktığını belirten Orman, "Arabama vuranlar küfür edenler Fikret Orman’a değil, Beşiktaş camiasına ve taraftarlara küfür ettiler. Ben, Beşiktaş’ı en üst düzeyde temsil ediyorum. Kulübün menfaatlerini temsil etmeye çalışıyorum" dedi.

"BİZ BUNLARDAN KORKMAYIZ"

Orman, siyah-beyazlı takımın ligde geçen 3 hafta sonunda 7 puan topladığını hatırlatarak, "Taraftarlarımızın çoğu Bursaspor gibi zor bir deplasmandan galip dönen takımımızı kutlamak için Kartal İskelesi’ne gelmişler. Bir de birkaç kişilik örgütlü bir grup takıma laf atmak, taşkınlık yapmak için gelmiş. Yaşananlara üzüldüm ve sinirlendim. Stat inşaatının bitimine yaklaştıkça bu tarz olaylar yaşanacaktır. Stat bitince Beşiktaş yepyeni bir sayfa açacak. Beşiktaş’tan menfaati olanlar yolun sonuna geldiler. Biz bunlardan korkmayız" diye konuştu.

"BİZLER DE TARAFTARLIKTAN GELDİK"

Bursapor maçı öncesi Bursa’da yürüyüş yaptığını ifade eden Orman, "Kimse bana terbiyesiz bir davranışta bulunmadı. Hatta Bursasporlu taraftarlarla fotoğraflar çektirdim. Nereye gidersek gidelim çok güzel bir şekilde karşılanıyoruz. Barış içinde camiamızı temsil ediyoruz. Bunlar yaşanırken kendi taraftarımız organize oluyor ve provokasyonlarda bulunuyor. Maalesef bunlarla muhatap oluyoruz. Bu yaşananlar eminim taraftarlarımızı da üzüyor. Taviz vermeden doğruları uygulamaya devam edeceğiz. Bizler de taraftarlıktan geldik. Beşiktaş’ı temsil edenlere saygı duymak bizde esastır" şeklinde konuştu.

"ART NİYETLİ KİŞİLERİ ARAMIZDAN ÇIKARMALIYIZ"

Orman, şimdiye kadar hiçbir zaman Beşiktaş başkanının arabasına tekme atılmadığını vurgulayarak, "Beşiktaşlılar olarak bu art niyetli kişileri aramızdan çıkarmalıyız. Bizler halkın içinde yaşıyoruz. Tedbir alması gereken kurumlar organize olmalı. Emniyetin orada neden güvenlik önlemi almadığını bilmiyorum. Zaten orada yaşananlar da beklenen şeyler değil. Sonuçta takım galip gelmiş. Bu tarz olaylar eğer önlem alınmazsa daha kötü şekilde sonuçlanabilir. Kanunsuzca hareket edenlerin karşısında kanunlar ve devletin kolluk güçleri yer almalı" ifadelerini kullandı.

"SÖZLERİM YANLIŞ YERLERE ÇEKİLDİ"

Yaşanan olaylarla ilgili daha önce basın mensuplarına açıklama yaptığını dile getiren Orman, "Ama onlar da benim bir lafımı cımbızla içinden çekip yine bana karşı bir yıpratma aracı olarak kullanmışlar. Kimse benim sözlerimi başka mecralara çekmeye çalışmasın. Benim iki kız kardeşim iki de kızım var. Cinsiyet ayrımcılığı kesinlikle yapmadım. Topluluk halinde taşkınlık yapanların teke tek kalındığında daha anlayışlı olduklarını anlatmak için bir ifade kullandım basın mensuplarına ama yanlış yerlere çekildi" dedi.