Bilic zemine isyan etti

Bilic zemine isyan etti

Maçı hak ederek kazandıklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Hem hava şartları hem de zemin şartları açısından çok zor bir karşılaşma oldu. Ancak futbolcularımın bu galibiyeti hak ettikleri bir gerçek. Zemine gelecek olursak, çimlerin durumunu felaket olarak nitelendirebiliriz. Bugün bir oyuncumuz zemin nedeniyle sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Ancak bence esas sorun Mersin İdmanyurdu takımı için geçerli. Son hazırlık maçında iki, bugün ise bir oyuncularını bu zemine kurban verdiler. Rıza Hoca'yla konuştum ve bu yılı bu zeminle bitirmelerinin oldukça zor olduğunu belirttim. Eğer bir çözüm bulamazlar ise ileriki haftalarda sahaya çıkaracak oyuncu bulmakta zorlanabilirler." ifadelerini kullandı.

Demba Ba'nın dizindeki sakatlığın kronik olduğu iddialarını ise sert bir dille yalanlayan Bilic, "Burası pek çok dedikodunun konuşulduğu bir ülke. Demba Ba'nın kronik bir sakatlığı yok. Şu anki sakatlığı tamamen yeni bir olay. Bahsedilen dizinde ise herhangi bir sorun olmadığını söyleyebilirim." diye konuştu.

Sözlerine devam eden Bilic, son olarak UEFA Avrupa Ligi grubundaki rakiplerini değerlendirdi. "İyi bir kura çektik" diyen Bilic, "Grubumuzdaki tüm takımlara saygı duymak zorundayız. Yunan takımı; Mainz'ı, Maccabi'yi eleyen bir ekip. Belgrad deplasmanı ise şartlar ne olursa olsun kolay kabul edilecek bir deplasman değil. Tottenham'ın gücü kalitesi ortada ancak bizim Arsenal'e karşı oynadığımız iki karşılaşmada ortaya koyduğumuz futbola bakıldığında, bu grupta iddialı olduğumuzu net bir dille söyleyebilirim." diyerek sözlerini noktaladı.