Bingöl’de 137 Aileye Merhamet Eli Uzandı

Bingöl’de 137 Aileye Merhamet Eli Uzandı

Bingöl Merhamet Eli Derneği, Ağustos ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı. Yardım derneği Ağustos ayında 137 mağdur ve yardıma muhtaç aileye toplam 8 bin 868 TL değerinde yardımda bulunduğunu açıkladı.
Bingöl’de yaptığı hayırlı hizmetleriyle adını duyuran Umut Kervanı Platformu’na üye derneklerden Merhamet Eli Derneği, Ağustos ayında yaptığı çalışmalarla ilgili yazı bir açıklama yaptı. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Merhamet Eli Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Demir, Ağustos ayında 137 mağdur ve yardıma muhtaç aileye yardım ettiklerini belirterek, “12 aileye gıda yardımında bulunduk. 116 aileye kırtasiye malzemesi yardımında bulunduk. 9 aileye nakit yardımında bulunduk. Toplamda 137 aileye 8 bin 868 TL tutarında yardımda bulunduk” dedi.
Yardım faaliyetlerine devam edeceklerini ifade eden Demir, “Her ayda olduğu gibi Eylül ayında da Merhamet Eli Derneği olarak, muhtaç olan ailelere yardım elini uzatmaya devam ettik. Bundan sonra da Allah’ın izni ile bu hayırlı çalışmalara devam edecektir” diye konuştu.