1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Narçın, "hedefimize İlerliyoruz"

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Narçın, "hedefimize İlerliyoruz"

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, "Sezon başında koyduğumuz şampiyonluk hedefimiz devam ediyor. Sezon sonunda mutlu sona biz ereceğiz" dedi.
1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın bir basın toplantısı düzenleyerek, yeni transferlerini tanıttı. Sezonun ilk yarısının değerlendirmesini de yapan Narçın, yeni transferlerle birlikte ligin ikinci yarısında tüm maçlarını kazanacaklarını söyledi. Kulüp tesislerinde düzenlediği haftalık basın konuşan Başkan Narçın, "İlk yarıyı liderin ardından beş puanla bitirdik ancak hedefimizden şaşmadık. Artık puan kaybetme gibi lüksümüz yok. Ara transferde aldığımız birbirinden tecrübeli ve kaliteli oyuncularla kadromuzu çok güçlendirdik. İkinci yarıda belki bir beraberlik alabiliriz. Bunun dışında tüm maçlardan üç puanla sahadan ayrılacak güçteyiz. 1911 Çerkezköyspor Kulübü olarak sezon başında koyduğumuz şampiyonluk hedefimiz devam ediyor. Sezon sonunda mutlu sona biz ereceğiz" dedi.
1911 Çerkezköyspor olarak hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Narçın, "İlk yarıda bazı olumsuzluklar ve futbolcu eksikliği nedeniyle ilk yarıyı liderin arkasında 5 puan geride kapadık. Bu demek değildir ki hedefimizden şaştık. İkinci yarıya çok daha güçlü bir kadro ile başlayacağız. Takım kadromuzu çok güçlendirdik. Takımımıza 5 yeni oyuncu transfer ederek kadromuz güçlendi. Kadromuza aldığımız bu beş oyuncumuz da çok tecrübeli ve her biri üst liglerde oynayan futbolcular. Ben inanıyorum ki yeni transferlerimiz takımı uçuracaklardır. Hiç biri ile maddi yönden bir problem yaşamadık. Her biri seve seve geldiler ve burada başarılı olmak ve başarıyı yakalamak istediklerini söylediler. 1911 Çerkezköyspor’u hedefi olan bir kulüp olarak gördükleri için geldiklerini belirttiler" ifadelerini kaydetti.
İkinci yarı maçlarında başarıyı yakalayacaklarına inandıklarını da vurgulayan Kulüp Başkan Murat Narçın, şampiyonluğu elde etmek için ikinci yarı maçlarının tümünü alacak güçte olduklarını dile getirdi.
1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli ise, kendilerini yalnız bırakmayan ve motive eden Kulüp Başkanı Murat Narçın olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, "Bu ara transferde kadromuza dahil edilen 5 futbolcu ile kadromuz çok daha güçlendi. Bugüne kadar takım içinde hiçbir futbolcuyu dışlamadık ve bundan böyle de dışlamayacağız. Bizim her kanattaki futbolcumuza ihtiyacımız var. İlk yarıyı 19 puanla bitirdik. Ama ikinci yarıda inşallah fırtına gibi esecek bir takıma sahibiz. 1911 Çerkezköyspor ikinci yarıda alacağı galibiyetler ile BAL Ligi’ne çıkacaktır. Bu konuda inancımız tamdır. İkinci yarıya çok iyi hazırlandık. Kimseyi yanıltmayacağız. Bizlere güvenenleri mahçup etmeyeceğiz. Çerkezköy halkına bu sezon şampiyonluğu hediye etmek istiyoruz" diye konuştu.
Başkan Murat Narçın’ın basın toplantısında Antrenör Suat Akdereli, Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Çolakoğlu, Muzaffer Kurt ve yeni transferler Salih İzmir, Kadir Mert Örentepe, Behmen Behlül Seymen, Kazım Gürsel Güraslan ve Volkan Erdoğan’da hazır bulundu.