Balıkesirspor Akhisar maçı | CANLI İZLE |

Balıkesirspor Akhisar maçı | CANLI İZLE |

Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 sezonu açılış maçında Balıkesirspor Akhisar Belediyespor'u konuk ediyor. Balıkesir Atatürk Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Kutluhan Bilgiç yönetecek. Balıkesirspor Akhisar Belediyespor maçı canlı izlemek isteyenler Lig TV'den seyredebilirler.

Balıkesirspor, klasik olarak Süper Lig'e yeni yükselen her takım gibi hareketli bir dönem geçirdi. İsmail Ertekin'in çalıştırdığı Balkes'ler, Coelho, Vargas ve Santos gibi oyuncuların transferleri ile dikkatleri üzerine çekti. Trabzonspor'dan ayrılan Alanzinho'yu da kadrosuna katan Balıkesirspor, Akhisar karşısında bu flaş transferleri ile sonuca yürümeye çalışacak.

Mersin İdman Yurdu, Gaziantep BB ve Yunanistan ekibi Kalloni ile çıktığı 3 hazırlık maçını da kazanan Balıkesirspor'da takımı etkileyecek önemli bir eksiklik bulunmuyor.

Hamza Hamzaoğlu'ndan sonra yeniden ligin istikrarlı ekiplerinden biri olmak Akhisar Belediyespor, Mustafa Reşit Akçay yönetiminde yeni sezonu açıyor. Süper Lig tecrübesi olan Gekas ve Trabzonspor'dan ayrılan Zokora'yı kadrosuna katan Akhisar'da en büyük eksiklik, L.Moskova'ya transfer olan Oumar Niasse olacak.

Balıkesirspor 1975/76 sezonundan bu yana ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek.
Balıkesirspor geçen sezon PTT 1. Lig’de oynadığı 18 iç saha maçının yalnızca birini kaybetti (12G, 5B).
Akhisar Belediye geçen sezonki son sekiz deplasman maçında gol atamadı.
Akhisar Belediye 2013/14 sezonunda oynadığı son beş deplasman maçının dördünde en az üç gol yedi. Diğer maçı 2-0 kazandı. (4M).
Balıkesirsporlu Muhammet Reis geçen sezon 19 golle PTT 1. Lig’in gol krallarından biri oldu.
Theofanis Gekas geçen sezon Konyaspor formasıyla 24 maçta 13 gol attı. Akhisar Belediye’nin yeni transferi böylece, 10+ gol atan oyuncular arasında en çok gol atan (her 160 dakikada 1 gol) üçüncü futbolcu oldu.



MUHTEMEL 11'LER

Balıkesirspor: Zeki, Coelho, Kulusic, Okan, Kerem, Vargas, Santos, Burak, Murat, Alanzinho, Gökhan

Akhisar Belediyespor: Oğuz, Sonko, Uğur, Douglao, Kerim, Bilal, Merter, Ahmet, Güray, Gekas, Mezenga