Bayraklı Gençlik Ve Eğitim Merkezi Büyüyor

Bayraklı Gençlik Ve Eğitim Merkezi Büyüyor

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAY-GEM), Postacılar’da bulunan kurs merkezinden sonra Muhittin Erener Mahallesine ek bina açarak hizmete sundu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “BYGEM bizim gurur kaynağımız. Öğrencilerimiz faydalansın diye ek bir bina daha açtık” dedi.
Kuruluşuyla birlikte sağladığı ücretsiz ve kaliteli eğitim ile öğrencilere yüksek başarı oranı kazandıran BAY-GEM büyüyor. Bu ücretsiz hizmetten daha fazla öğrencinin yararlanabilmesi için harekete geçen Bayraklı Belediyesi, Muhittin Erener Mahallesinde daha önce halk eğitim merkezi olarak kullanılan ek binada hizmete başladı. 7. ve 8. sınıflar ile 11 ve 12. sınıf öğrencilerinden oluşan yaklaşık 600 öğrenciye hizmet veren BAY-GEM, yeni ek bina ile toplam 700 öğrencinin ücretsiz ve kaliteli eğitimden yararlanmasını sağlayacak.
BİRÇOK ALANLA İLGİLİ KURS VERİLİYOR
Alanında uzman öğretmenlerle yüzde 90 oranında başarı sağlayan BAY-GEM’de Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler ve İngilizce kursu veriliyor. İlköğretim 7. sınıf öğrencilerine okul destek programı uygulanırken, 8. sınıf öğrencilerine SBS kursu veriliyor. 11. sınıf öğrencileri de 7. sınıf öğrencileri gibi okul destek programı alırken 12. sınıf öğrencileri de YGS-LYS sınavları için kurs alıyor. Öğrenciler burada aldıkları eğitim sayesinde istedikleri okullara yerleşebiliyor.
GURUR KAYNAĞIMIZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, BYGEM’in gurur kaynakları olduklarını belirterek, “Burada kurs gören öğrencilerimiz geçtiğimiz yıl yüzde 90 oranında başarı sağladı. Bu durum bizi oldukça mutlu ediyor. Öğrencilerimiz buradan ücretsiz yararlanıyor. Bu hizmetimizden herkes memnun. Yeni bir kurs merkezi daha açtık. Burada çarşamba ve cumartesi günleri etüt yapılıyor. İlgi çok büyük. Bu hizmetimiz devam edecek” diye konuştu.