Parti şimdi, film “Pek yakında“

Parti şimdi, film “Pek yakında“

Yeni filmi “Pek Yakında”nın çekimlerini tamamlayan Cem Yılmaz, önceki akşam Asmalımescit’teki Nuteras’ta ekibiyle birlikte kutlama yaptı. Geceye oyuncu ve set çalışanlarının yanı sıra Acun Ilıcalı ile Yılmaz Erdoğan da katıldı.

Cem Yılmaz, gecenin ilerleyen saatlerinde valelerle pide siparişi verdi ve mekâna 134 adet Karadeniz pidesi getirildi. Sabah 05.30’a dek devam eden eğlencenin sonunda mekândan hep birlikte ayrılan ekip, soruları yanıtsız bıraktı

Yıllardır kirli sakaldan vazgeçmeyen Cem Yılmaz’ın çekimler biter bitmez sinek kaydı tıraş olması dikkatten kaçmadı.

Partide, Cem Yılmaz’ın bir zamanlar aşk yaşadığı, şimdilerde arkadaş olduğu ve “Pek Yakında”da rol verdiği Hare Sürel de vardı.

Acun Ilıcalı da arkadaşı Esat Yontuç’la partideydi. Ilıcalı, “Dünya Kupası için gittiğim Brezilya’dan yeni döndüm. Çağırdılar geldim. İçeride ne olacağını bilmiyorum inanın” dedi.

Şiddetli boyun ağrılarından yakınan Ayşen Guruda, acısına rağmen partiye katıldı. İçeride kısa süre kalan oyuncunun yaşadığı sıkıntı, yüzünden okunuyordu.

Hatice Aslan, çıkışta kendisine çiçek satmak isteyen çocuğa “15 lira param var. 5’ini sana vereyim, kalan 10’nu da taksi parası yapayım, olur mu?” diye sordu.

Yılmaz Erdoğan da mekândan erken saatte ayrıldı. Oyuncu, Cem Yılmaz’la birlikte rol aldıkları “The Water Diviner” filminin ne zaman vizyona gireceği sorusuna “Gidip Russell Crowe ile görüşeceğim, yakında vizyon tarihi belli olacaktır” yanıtını verdi.