Selçuk Belediye Başkanı Bakıcı:
Selçuklu vatandaşlarla beraber hareket ederek 9 ayı geride bıraktıklarını ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, tüm sorunları ve işleri ortak akılla çözdüklerini söyledi.
Yılın ilk meclis toplantısında meclis üyeleriyle birlikte pasta kesen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, "Ortada bir başarı varsa bu hepimizindir, Selçuk halkınındır, onlardan aldığımız enerjinin ürünüdür. Yeni yılda da çok çalışacak, Selçuk’u üst sıralara yükseltmek için projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz" diye konuştu.
Selçuk’ta kazanılan başarının kentin tüm paydaşlarına ait olduğunu da ifade eden Başkan Bakıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Selçuk’ta yaşayanlar olarak hepimiz başarıların birer parçasıyız. 2014 yılında uzlaşı içerisinde çalışan Selçuk Belediye Meclisi’nin aynı uzlaşıyı 2015’te de devam ettirecektir.
Öte yandan yoğun bir gündem ile toplanan Ocak ayı meclisinde 28 madde ve bir önerge yer aldı. Selçuk’a adliye binası yapılmasıyla ilgili önerge gündeme alınarak Hukuk, Plan ve Bütçe ile İmar Komisyonlarına gönderildi. Gündemin üçüncü maddesi gereği, meclis çalışma komisyonları kuruldu. Eğitim Kültür ve Gençlik Komisyonunda Orhan Karagüzel yerine Nalan Başdemir, Çevre ve Sağlık Komisyonu’nda Osman Başterzi yerine de Nalan Başdemir’in değerlendirilmesiyle birlikte üyelerin aynı şekilde devam etmesine oy birliğiyle karar verildi.