Simav Panayırı 3 Gün Öne Alındı

Simav Panayırı 3 Gün Öne Alındı

Kütahya’nın Simav ilçesinde 1 ile 7 Eylül tarihleri arasında kutlanmasına karar verilen geleneksel “Emtia ve Hayvan Panayırı”nın tarihi üç gün öne alındı.
Simav’ın AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Özkan Simav’ın ekonomisinde çok önemli bir yer tutan Geleneksel Emtia ve Hayvan Panayırın tarihinin üç gün öne alınması yönündeki kararın dün akşam gerçekleşen Belediye Meclisi Toplantısında 11’i AK Parti, 4’ü de MHP’li üye tarafından oy birliğiyle alındığını bildirdi.
Başkan Özkan, Meclis Başkanı olarak kendisinin de bu yılki Simav Emtia ve Hayvan Panayırının 29 Ağustos 2014 Cuma günü başlayıp 7 Eylül Pazar günü sona ermesi yönünde getirilen teklife olumlu yönde oy kullandığını bildirdi.
Vatandaşlarla satıcıları sevindiren karar kapsamında bu yıl 29 Ağustos ile 7 Eylül 2014 tarihleri arasında kutlanacak “Simav Emtia ve Hayvan Panayırı”nın süresi 7 gün gün yerine 10 güne çıkarılmış oldu. (MY-EFE)