Yılmaz Özdil istifa edecek!

Yılmaz Özdil istifa edecek!

Yönetim değişikliğinden sonra Hürriyet Gazetesi muhalefet haberler yapmaktan vazgeçti. Hatta yönetim bununla da kalmadı ve sürekli hükümeti eleştiren yazılar yazan Yılmaz Özdil'in yazısını da veto etti.

VERİLMEYEN YAZIDA BİLAL ERDOĞAN VARDI

Özdil'in kullanılmayan yazısında Türkiye'nin yeni Başbakanı olarak Bilal Erdoğan'ı işaret ettiği öğrenildi.


YILMAZ ÖZDİL'İN İSTİFA EDECEĞİ KONUŞULUYOR

Gazeteci Yılmaz Özdil'in yönetimin bu tavrından sonra yakın çevresine istifa edeceğini söylediği öğrenildi.

Hürriyet Gazetesi'nde daha önce de muhalif yazılarıyla ön plana çıkan Emin Çölaşan, Bekir Coşkun, Oktay Ekşi gibi isimlerle de yollar ayrılmıştı.


8 AĞUSTOS'TA YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ

Gazete, 8 Ağustos tarihinde Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu ile yollarını ayırdı. Zaman Gazetesi kökenli olan Cemaate yakınlığı ile bilinen, kapanan Radikal'in Yayın Yönetmeni ve Hürriyet yazarı Eyüp Can'ın da görevlerine son verilmişti.

VETO EDİLEN YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN