Doğa Ve Hayvan Derneği Üyeleri Başkan Yardımcısı Oruç’u Ziyaret Etti

Doğa Ve Hayvan Derneği Üyeleri Başkan Yardımcısı Oruç’u Ziyaret Etti

Kocaeli Doğa ve Hayvan Hakları Savunucuları Dernek Başkanı Tülay Çetin Erdurmaz, dernek üyeleri Sedat Karal ve Nurettin Polat, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Güray Oruç’u makamın da ziyaret etti.
Sokak hayvanlarının konuşulduğu ziyarette bu alanda yapılmakta ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Başta İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan olmak üzere İzmit Belediyesi’nin sokak hayvanları konusundaki hassasiyetini bildiklerini ve yaptıkları çalışmaları takdir ettiklerini belirten Dernek Başkanı Tülay Çetin Erdurmaz, “Sizlerin burada olma sebebiniz ve bizim beklentimiz aynı. Sizlerde insanlarla birlikte tüm canlıların iyi bir ortamda yaşaması için hizmetlerinizi gerçekleştiriyorsunuz. Aynı amaç için çalışıyoruz, bu amaç doğrultusunda birlikte çok anlamlı işlere imza atabiliriz” dedi.
Ziyaretleri için Dernek Başkanı Tülay Çetin Erdurmaz ve üyelere teşekkür eden Belediyesi Başkan Yardımcısı Güray Oruç da, “Sokak hayvanları konusu hem ilçemizin hem de ülkemizin önemli sorunları arasında. Bu konuyu sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte değerlendirip, sokak hayvanlarımız için daha neler yapabileceğimizi birlikte ele alıyoruz. Vatandaşlarımızı bu konularda bilgilendirmenin ve sokak hayvanları konusunda daha iyi nasıl bir projeler üretebilirizin çabası içerisindeyiz. Bu süreçte sivil toplum kuruluşlarımızdan aldığımız fikirler bizim için çok önemli. Sokak hayvanları için birlikte çok iyi projeler üreteceğiz” diye konuştu.