Dündar'dan Rektör Ulcay'a hayırlı olsun ziyareti

Dündar'dan Rektör Ulcay'a hayırlı olsun ziyareti

Dündar, “Uludağ Üniversitesi, yalnızca Bursa değil, sahip olduğu akademisyen kadrosu ve öğrenci yapısı ile, Türkiye’nin gelişimine yön veren sayılı üniversitelerimizden birisi” dedi.
Başkan Yardımcısı İsmail Selimoğlu ile birlikte Uludağ Üniversitesi Rektörü Ulcay’ı makamında ziyaret eden Başkan Mustafa Dündar, “Uludağ Üniversitesi Bursa’nın en değerli kurumlarından biri. Sahip olduğu güçlü akademisyen kadrosu ve öğrenci yapısı ile Türkiye’nin en önemli yükseköğrenim kurumlarından biri olan üniversitemiz, son yıllarda yüksek lisans ve doktora öğrencilerindeki artış ile bu başarısını bir kat daha artırdı. Bizler de, geliştirdiğimiz projelerimizde sık sık işbirliği yaptığımız üniversitemizin gelişimine katkı sağlamak için, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vermeye hazırız. Bugüne kadar üniversitemize hizmet eden yöneticilere ayrı ayrı teşekkür ediyor, sizlere de yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.
Başkan Dündar’ın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, çalışmalarında ferdi değil ekip olarak hareket ettiklerini, başarının da ekip çalışmasıyla geleceğine inandıklarını söyledi. Uludağ Üniversitesi’ni Türkiye ve dünyada marka yapmak istediklerini söyleyen Ulcay, “Hiçbirimiz şahsi menfaatlerimiz ve egolarımız için değil, ülkemizin ve Bursa’mızınım böyle başarılı bir üniversitesini daha iyi durumlara getirip, bizden sonra bu bayrağı devralacak olanlara daha iyi bir üniversite bırakmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.
İlçe sınırları içerisinde olmasa da, Osmangazi Belediyesi’nin üniversiteye olan desteklerinin süreceğine inandığını ifade eden Rektör Ulcay, “Osmangazi Belediyesi de dahil, yerel yönetimler çalışanlarına yüksek lisans eğitimi verdirmek istiyorlarsa, kendileri ile bunun protokolünü yapıp bu eğitimleri verelim istiyoruz. Kapımız herkese açık olacak. Ulaşılması zor olan bir idareci olmayacağız. Yerel yönetimlerle iş birliğine daha da önem vereceğiz" dedi.