DÜRDANE ALTUNEL BOSNA’DAN ALTIN MADALYA İLE DÖNDÜ

DÜRDANE ALTUNEL BOSNA’DAN ALTIN MADALYA İLE DÖNDÜ

Selçuklu Belediyesporlu Dürdane Altunel Bosna Hersek de Milli Takımla mücadele ettiği Açık Tekvando Turnuvası’nda altın madalya kazanmayı başardı.
Türkiye Tekvando Milli Takımı Bosna Hersek de gerçekleştirilen ve Rio Janeiro Olimpiyat Oyunlarına puan veren Açık tekvando turnuvasında 2 altın madalya kazanmayı başardı. Selçuklu Belediyesporlu Dürdane Altunel 57 kg büyük bayanlarda altın madalya elde ederek büyük sevinç yaşattı. Milli takımımız biri erkekler ve biri kadınlarda olmak üzere 2 altın madalyanın yanı sıra toplam 6 madalya kazanarak Rio olimpiyatları öncesi puan toplamayı başardı.
Selçuklu Belediyesi Spor Kulübünün başarılı sporcusu Dürdane Altunel mücadele ettiği kategoride büyük bir başarıya imza atarak altın madalyanın sahibi olurken camiaya büyük sevinç yaşattı. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı A. Ziya Yalçınkaya, Dürdane Altunel’i elde ettiği başarı nedeniyle tebrik etti. Başkan Yalçınkaya ayrıca Bosna’ya giden Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Ali Armağan’a da desteklerinden dolayı teşekkür etti.
MİNİK VE YILDIZ JUDOCULAR SEVİNDİRDİ
Türkiye Judo Federasyonunu faaliyet programında yer alan 30 Ocak 1 Şubat tarihleri arasında Aksaray da gerçekleştirilen İç Anadolu Judo Turnuvası tamamlanırken, Selçuklu Belediyesi Judo takımı şehrimize döndü. Aksaray da gerçekleştirilen turnuvaya miniklerde 10 ve yıldızlarda 10 takım katılırken Selçuklu Belediyesi judo takımı her iki kategoride de yer aldı.
Turnuvada yıldızlar ve miniklerde mücadele eden mavi beyazlı sporcular yıldızlarda 17 puanla takım halinde ikinci, miniklerde 11 puanla takım halinde üçüncü olarak başarılı bir sonuca imza attı. Selçuklu Belediyesispor da miniklerde Talha Büyükeser birinci, Barış Egemen birinci, Emin Başak üçüncü, M. Ali Bellier üçüncü oldu. Yıldızlarda Salih Kara üçüncü, Osman Bedir ikinci, Hüseyin Ünaldı üçüncü, Veli Mücevher üçüncü, Batuhan Özyürek ikinci, Ahmet Eroğlu ikinci, Ubeydullah Bedir üçüncü, Hasan Şimşek birinci olmayı başarın sporcular oldu.