12 bin TL kredi verilecek! O bankadan bu akşam açıklama geldi!

12 bin TL kredi verilecek! O bankadan bu akşam açıklama geldi!
12 bin TL kredi verilecek! O bankadan bu akşam açıklama geldi! 12 bin TL'ye kadar kredi alacak kişilere banka üzerinden başvuru yapmaları durumunda hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı. 12 bin TL'ye kadar kredi almak için başvurunuzu hemen yapabileceksiniz ve kredi kullanabileceksiniz. 12 bin TL kredi almak için Denizbank sizlere SMS ile kredi imkanı da sağlamaktadır. Kredi notu ve banka kredi politikalarına uygun bir müşteri olmanız durumunda, 18 yaş üzeri olan herkes başvuru yaparak kolayca kredi alabileceklerdir.

12 BİN TL KREDİ BAŞVURUSU

DENİZBANK tarafından başlatılan bu yeni kredi kampanyasında en çok başvuru yapılacak olan SMS kredi servisi olmaktadır. SMS ile kredi başvurunuzu hemen yapabilecek ve kredi alabileceksiniz. İhtiyaç kredisi için cep telefonunuzun mesaj kısmından 3280 numarasına;
  • Kredim
  • TC kimlik
  • Doğum tarihi
Şeklinde aralarda boşluk bırakarak yazabilir ve kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. 12 bin TL'ye kadar gelir belgesiz verilecek olan bu kredilerde şartlara uygun olan kişilere hemen aynı dakika içinde kredi ödemesi verilecektir. 12 bin TL kredi almak için en yakın banka şubesine giderek de işlem yapabilirsiniz. Denizbank SMS ile kredi onayı alan herkes, Deniz mobil uygulamasından da kredi kullanabilir. 12 bin TL üzerinde kredi almak için de bankanın kredi notuna bakarak onay verdiğini bilmeniz gerekiyor.