350.000 TL'yi Cüzdanına Koyan 1 Sene Geri Ödeme Yapmıyor! 5 Sene Vadeli Little Little Ödüyor

350.000 TL'yi Cüzdanına Koyan 1 Sene Geri Ödeme Yapmıyor! 5 Sene Vadeli Little Little Ödüyor
Halkbank, genç girişimcilere özel 350 bin TL kredi sunuyor! 12 ay ödemesiz, düşük faiz oranları ve 60 ay vade imkanıyla.

5 Sene Vadeli Little Little Ödüyor! 350.000 TL'yi Cüzdanına Koyan 1 Sene Geri Ödeme Yapmıyor!

Son zamanların en gözde finansal destek paketlerinden biri, Halkbank tarafından genç girişimciler için sunulan yeni kredi paketidir. Banka, 350 bin TL'lik kredi desteğini 12 ay geri ödemesiz olarak sağlıyor. Üstelik bu kredi için 60 ay vade ve düşük faiz oranları da sunulmakta.

Halkbank Girişimci Kredisi Tanıtımı

Halkbank, genç girişimcilere yönelik özel bir kredi paketi başlattı. Bu paket kapsamında, girişimciler 350.000 TL'ye kadar kredi kullanabilecekler. Kredi, özellikle yeni iş kuracak ya da işini geliştirmek isteyen gençlere büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

screenshot-001.png

Kredi Şartları ve Avantajlar

Bu kredi paketi, 12 ay boyunca ana para ödemesiz bir dönem sunmaktadır. Bu süre zarfında girişimciler işlerini kurup geliştirebilirken nakit akışı konusunda rahat bir nefes alabilirler. Toplamda ise kredi, 60 ay vade ile geri ödenmektedir.

Kimler Faydalanabilir?

Hedef kitle, 35 yaşını aşmamış, üniversitelerin yüksekokul veya fakültelerinden mezun olan ve kendi işini kurmak isteyen genç girişimcilerdir. Örneğin; eczacılık fakültesi mezunları, hukuk fakültesi mezunları, diş hekimliği fakültesi mezunları gibi alanlarda eğitim görmüş bireyler bu krediden yararlanabilir.

350-000-tlyi-cuzdanina-koyan-1-sene-geri-odeme-yapmiyor-5-sene-vadeli-little-little-oduyor-2.jpg

Başvuru Süreci ve Gerekli Belgeler

Başvuru için gerekli belgeler arasında diploma, iş planı ve finansal tahminler bulunmaktadır. Girişimciler, Halkbank şubelerine giderek ya da bankanın internet sitesi üzerinden başvuruda bulunabilirler.