BİM'den yoğurt alanlar aman dikkat edin! Flaş duyuru yapıldı

BİM'den yoğurt alanlar aman dikkat edin! Flaş duyuru yapıldı
BİM, yoğurt tüketen milyonlar için indirim müjdesi verdi! En sevilen markaların yoğurt fiyatlarında büyük indirim.

Flaş duyuru yapıldı! BİM'den yoğurt alanlar aman dikkat edin- Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden BİM, yoğurt severler için harika bir haberle geldi. Mutfaklarımızın vazgeçilmezi, sağlıklı beslenmenin temel taşı yoğurda dair BİM'den yapılan son dakika açıklaması, milyonlarca tüketiciyi sevince boğdu. Peki, bu indirim fırsatları neler? Hangi markaları kapsıyor? Tüm detaylarıyla bu rehberde bulacaksınız.

BİM, her evin temel ihtiyaçlarından biri olan yoğurt için milyonlarca tüketicisine müjdeli bir haber verdi. Özellikle Dost markası başta olmak üzere, seçili yoğurt ürünlerinde önemli indirimlerin yapılacağı duyuruldu.

2024 BİM Yoğurt Fiyat Listesi: Dost Markası Öne Çıkıyor

Yoğurt alışverişinde en uygun fiyatları sunan BİM, 2024 fiyat listesiyle yine dikkat çekiyor. Dost markasının yoğurt fiyatları, ekonomik fiyatlarıyla ön plana çıkıyor. İşte bazı örnekler:

  • Dost 1.5 KG Yoğurt: 39,50 TL
  • Dost 2.5 KG Yarım Yağlı Yoğurt: 62,50 TL
  • Dost 900 GR Süzme Yoğurt: 62,50 TL

5 KG Yoğurt Fiyatlarında En İyi Teklifler

Büyük aileler veya yoğurdu bolca tüketenler için 5 KG'luk yoğurt paketleri, hem ekonomik hem de pratik bir çözüm sunuyor. BİM'de Dost ve Sek markalarının 5 KG yoğurt fiyatları, indirimle birlikte oldukça cazip hale geliyor. Yoğurt, sağlıklı beslenmenin olmazsa olmazlarından. BİM'in sunduğu indirim fırsatları, sağlıklı ürünleri ekonomik fiyatlarla tüketmek isteyenler için büyük bir avantaj sağlıyor.